Az Identyum NOW egy online platform, amely bárki számára elérhetővé tesz teljesen automatizált digitális szolgáltatásokat, mint személyazonosság ellenőrzése, elektronikus aláírás és banki adatok kinyerése.

A NOW weboldalt magánszemélyek és vállalatok is használhatják, a regisztrációs folyamat pedig teljesen automatizált. Nincs szükség különösebb technikai előfeltételre vagy ismeretre a NOW használatához, a felület egyszerű és felhasználóbarát.

IDENTYUM NOW SZOLGÁLTATÁSOK

PDF dokumentumok hiteles elektronikus aláírása, valamint aláírásra küldése más személyeknek. Nincs másra szükség, mint egy megfelelő készülékre, internetkapcsolatra, valamint érvényes személyazonosító okmányra az első használat alkalmával.

Személyazonosság jogilag hiteles ellenőrzése a GDPR rendelettel és a pénzmosás elleni törvényekkel összhangban, amivel megbizonyosodhatunk a másik fél valós személyazonosságáról és adatainak hitelességéről. A szolgáltatáson keresztül hozzájárulhat a felhasználó akár minden adatának megadásához (például ami az igazolványán szerepel) vagy csak szükséges információ megosztásához (például lakcím).

A másik fél pénzügyi adottságainak hiteles, digitális és automatizált ellenőrzése, például a bankszámla-tulajdonos azonosítása (IBAN alapján) vagy egyéb pénzügyi feltételek teljesülésének igazolása (előző 3 havi átlagkereset, átlagos másodlagos bevételek stb.). A pénzügyi adatokhoz csakis a másik fél kifejezett hozzájárulása alapján lehet hozzáférni, összhangban a GDPR és PSD2 rendelkezéseivel, a Horvát Nemzeti Bank által kiadott EU-s Számlainformációs Szolgáltató (AISP) engedély révén.

Az első belépéskor az Identyum NOW-on szükséges létrehozni egy Identyum ID Walletet egy teljesen automatizált folyamat során.
Az üzleti felhasználók emellett jogosultsági köröket is beállíthatnak a különböző Identyum szolgáltatásokhoz, így meghatározhatják, hogy egyes munkavállalók mely Identyum NOW szolgáltatásokat vehetik igénybe.

Próbáld ki az Identyum NOW szolgáltatásokat!
now.identyum.com

A projekt a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködés Programm 2014-2020 és a Beneficiary Light Grant Scheme (B Light) támogatásából valósul meg. A tartalom kizárólag a Bancard Tanácsadó Kft. felelősségi körébe tartozik és nem tekinthető az Európai Unió vagy a HU-HR Interreg V-A CBC Program Irányító Hatóság hivatalos állásfoglalásának.