Oldal kiválasztása

Identyum Now

Identyum
NOW

Az Identyum NOW egy új, innovatív szolgáltatás, amely a Light Partnerek közös fejlesztése és együttműködése nyomán jön létre. Az Identyum NOW EU-s és globális szinten is különleges szolgáltatásnak tekinthető, amely digitális identitás létrehozását, azonosítását és az azokkal történő tranzakciók végrehajtását teszi lehetővé. Digitális „bizalmi szolgáltatóként” mind magánszemélyeknek, mind a vállalati ügyfeleknek egyszerre biztosít lehetőséget digitális identitás létrehozására, védelmére (GDPR megfelelőség mellett) és digitális aláírás elhelyezésére (eIDAS-rendelez alapján), amellyel az ügyfél beazonosíthatja magát akár pénzintézeti, akár más szereplők esetében is.

A mögöttes technológia

Az Identyum profil, amely az Indetyum NOW rendszer egyik eleme, egyfajta felhő alapú digitális „személyazonosító igazolványként” funkcionál. Ez az „igazolvány” csak a magán felhasználó számára érhető el. Az „Identyum igazolványhoz” a tulajdonosa további információkat, adatokat csatolhat (pl. IBAN szám, biztosítási adatok stb.), amelyeket a partner vállalatok elérhetnek, illetve hozzácsatolhatnak a tulajdonos kifejezett hozzájárulását követően.

Friss híreink

Projektzárás

Projektzárás

Last dance, egy utolsó hivatalos és személyes találkozó az Identyum projekt keretein belül partnereinkkel. A projekt igen, de az együttműködés biztosan nem ér véget,...

bővebben
Identyum NOW funkciók

Identyum NOW funkciók

Az Identyum NOW egy online platform, amely bárki számára elérhetővé tesz teljesen automatizált digitális szolgáltatásokat, mint személyazonosság ellenőrzése,...

bővebben

Identyum
NOW

A Light projekt célja:

A projekt a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködés Programm 2014-2020 és a Beneficiary Light Grant Scheme (B Light) támogatásából valósul meg.

Az Identyum NOW egy új, innovatív szolgáltatás, amely a Light Partnerek közös fejlesztése és együttműködése nyomán jön létre. Az Identyum NOW EU-s és globális szinten is különleges szolgáltatásnak tekinthető, amely digitális identitás létrehozását, azonosítását és az azokkal történő tranzakciók végrehajtását teszi lehetővé. Digitális „bizalmi szolgáltatóként” mind magánszemélyeknek, mind a vállalati ügyfeleknek egyszerre biztosít lehetőséges digitális identitás létrehozására, védelmére (GDPR megfelelőség mellett) és digitális aláírás elhelyezésére (eIDAS-rendelez alapján), amellyel az ügyfél beazonosíthatja magát akár pénzintézeti, akár más szereplők esetében is.

Vezető kedvezményezett: HAMAG-BICRO

Light kedvezményezett: Bancard Tanácsadó Kft.

EU támogatás (teljes projekt): 359.765,90 EUR
EU támogatás (projektrész): 119.869,65 EUR
Projekt kezdete: 2021. 06. 01.
Projekt vége: 2022. 05. 31.