Szolgáltatásaink

A Bancard kiemelkedő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik különböző üzleti modellek kidolgozásában, felülvizsgálatában, termékfejlesztésben, termékmenedzsmentben.

Miért éppen a Bancard?

A Bancard kiemelkedő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik különböző üzleti modellek kidolgozásában, felülvizsgálatában, termékfejlesztésben, termékmenedzsmentben, szervezetfejlesztésben, üzleti folyamatok kialakításában, újragondolásában és implementációjában, informatikai rendszerelemek kiválasztásában, bevezetésének támogatásában, lojalitási programok kialakításában.

 

Projekt- és

programmenedzsment

A Bancard projektmenedzsment megbízásai során nagy hangsúlyt fektetünk a projekt minőségbiztosítására, a magasszintű szakértői támogatásra ügyfeleink stratégiai céljainak elérése érdekében. Mindig a projekt típusától függően választjuk ki a használni kívánt módszertant és eszközöket, legyen szó akár a klasszikus projektmenedzsment módszertanról és a vízesés modell használatáról, akár az agilis vagy a lean módszertanról.

A különböző módszertanok használatának egyik nagy előnye, hogy időt takaríthatunk meg vele, jobban követhető és végezhető a tervezés, valamint az erőforrásokkal való gazdálkodás is optimalizálható. A projekt kitűzött céljai így egyértelműen jobban megvalósíthatók. A megfelelő módszertanok használata minőségbiztosításra és állandó kontrollra is lehetőséget ad.

Vezető tanácsadóink kiemelkedő projektmenedzsment kompetenciái különböző területeken szerzett 15-20 éves szakmai tapasztalattal egészülnek ki, így garantálva a magasszintű minőségbiztosítást.

A projektszervezetek motiválásának és kontrollálásának érdekében a program- vagy projektmenedzsernek rendelkeznie kell a megfelelő vezetői készségekkel. A legfontosabb vezetői kompetenciák közé soroljuk a konfliktuskezelést, a motivációs képességeket, a projektcsapat működésének irányítását, tárgyalási és kommunikációs technikákban való jártasságát, a különböző döntési eljárások ismeretét, valamint a feladatok párhuzamos menedzselésének képességét.

Munkánk célja, hogy a párhuzamosan futó feladatok, projektek szinergia hatásban erősítsék egymás eredményességét.

Termékfejlesztés

Költséghatékonyság-elemzés

Közreműködés digitalizáció megvalósításában

Módszertani megközelítés és oktatás

Banki üzleti folyamatok
támogatása, fejlesztése

Első kiemelkedő megbízásaink a bankszektorban, azon belül is a kártyaüzletág területén valósultak meg.

Széles körű tapasztalattal rendelkezünk országos hűségprogramok kidolgozásában, kártya-megújításában és működtetésük támogatásában.

Lojalitásprogramok teljes üzleti felépítését és üzemeltetését menedzseltük az IT infrastruktúra háttér meghatározásától és kialakításától a jogi, marketing és kommunikációs tevékenységekig.

Lakossági és vállalati termékfejlesztés, marketing és értékesítés támogatás

Automatizálás

Folyamatok optimalizálása

Adatok gyűjtése és elemzése

Vizualizációval támogatott vezetői döntéselőkészítés

Országos kereskedői elfogadórendszerek kezelése

Értékesítés kiépítése és támogatása

IT és üzleti stratégia alkotás

Megannyi piacvezető szolgáltatás stratégiai tervének felépítése után is szilárd meggyőződésünk, hogy a siker kulcsa: a megbízhatóság, a precizitás és prémium minőségű munka. Minden kiemelkedő projekt kapcsán átfogó kutatást végzünk, a cég küldetését, céljait, piaci helyzetét és konkurenciáját figyelembe véve. Konstrukciónk 100%-osan az adott iparág igényeihez illeszkedik, figyelembe véve és adaptálva a legújabb technológia trendeket, kihívásokat. Dinamikusan reflektálunk a környezeti tényezők állandó változására és a rendelkezésre álló erőforrásokra.

Üzleti és informatikai szervezet és keretrendszer kialakítása, szabályozás kidolgozása

Országos, vagy akár regionális érintettségű IT rendszerek kiválasztása

IT rendszerek bevezetésének támogatása

Üzletág kiépítés,
menedzselés, üzemeltetés

Megvan a stratégia, de gond van a megvalósítással?

A Bancardnál nem kell, hogy külön váljon a tervezés és az implementáció! Nem riadunk meg attól, hogy amit megterveztünk, azt meg is valósítsuk.

Megrendelőnk igénye szerint, a stratégiai tervezéstől kezdve a célok meghatározásán át, komplett projektvezetéssel és kivitelezéssel vállaljuk partnereink magas szintű támogatását.

Összehangoljuk a részfolyamatokat, és az adott projekthez illeszkedve állítjuk össze a lehető leghatékonyabb csapatot, a különféle kompetenciájú, több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink közül.

Folyamatfejlesztés

Üzleti folyamatok kialakítása és újratervezése

Folyamat-architektúra tervezés

Digitális és innovációs audit

A digitalizációs index növekedése új bevételi forrásokat, magasabb bevételeket hoz az új csatornák kihasználásával, míg az innovációs index növelése a költségek csökkenését segíti elő a termelékenység fejlesztésével. Mindkét index együttes növelése a vállalat ügyfeleinek és munkavállalóinak elkötelezettséget növeli.

Stratégiaalkotó munkacsoportunk az elmúlt évek tapasztalatai alapján kidolgozta azt a súlyozási rendszert, ami alapos mintavétel után pontozással tudja megmutatni a digitális vagy innovációs készültségi szintet. Ennek segítségével a legégetőbb hiányokra fókuszálva lehet intézkedéseket megfogalmazni.

GDPR audit és tanácsadás

Törvényi megfelelőség biztosítása

Referenciáink

Multipont Program

Üzleti és IT tanácsadóként segítettük a MOL és az OTP által alapított Multipont program megújítását. Részt vettünk a program és a cég felállításában, valamint a működés elindításában, a program koncepcióalkotásától, egészen a rendszer implementációjáig.

OTP SZÉP kártya

2008-tól kezdődően a projekt,- program, majd üzletág menedzserként vettünk részt az OTP SZÉP kártya üzletág teljes felépítésében és üzemeltetésében. Feladataink közé tartozott a termék definiálása, fejlesztése és termékmenedzsment feladatok ellátása, a teljes informatikai rendszer kiépítése, jogi keretrendszer, a back office és az értékesítési folyamatok kialakítása.

OTP Mobil

OTP Mobil 2014-ben lépett piacra a Simple mobilfizetési szolgáltatásával. A Simple applikáció, és az azt kiszolgáló háttérrendszerek előkészítésében, kialakításában szakmai és projekt-támogatást nyújtott a Bancard Kft.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjük töltse ki a lentebb látható formot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

9 + 1 =